De ce să spui celorlalți visurile tale?

Care crezi că este sensul pentru a spune celorlalți visurile tale? De ce să faci asta? Haide să îți spun care este perspectiva mea și îmi poți lăsa un comment să-mi spui și părerea ta.

Contextul

Am descoperit odată cu certificarea John Maxwell Team ce înseamnă să fac parte dintr-un grup de mastermind.

Studiem împreună cartea lui Napoleon Hill – Think and Grow Rich – și ne tragem de mânecă unii pe alții să ne ducem la îndeplinire obiectivele personale.

Cu fiecare întâlnire a grupului, eu plec cu o nouă perspectivă asupra realității mele.

Ultima, cea de ieri, m-a lovit atât de profund încât este ca o găleată cu gheață pe care mi-o torni în cap. Și este al naibii de rece!!!

 

Ce s-a schimbat defapt în urma întâlnirii?

Am devenit brusc mai conștientă, am descoperit totul într-o perspectivă cu totul nouă atunci când vine vorba de materializarea dorințelor:

  • Dorința este sub formă de intuiție la început
  • Intuiția devine gând
  • Gândul formează o frază care să descrie dorința
  • Pronunți verbal acea frază
  • Și odată ce am creat sunete, dorința devine materializată, nu? Urechea celui care ne aude le percepe, adică există acele sunete.

Totul este simplu până acum – este procesul natural de exprimare verbală.

Un exercițiu de imaginație

Acum vă întreb pe voi – Dacă vă spun că eu stau în acest moment în fața casei lângă un cal alb – la ce vă gândiți? Cumva vă imaginați cum eu stau în fața casei lângă un cal alb? Eu, una, așa m-aș gândi dacă aud o astfel de frază.

Hai să vedem lucrurile la un nivel mai înalt. Dacă eu vă spun că sunt speaker internațional și am ținut un discurs în fața oamenilor ce i-a entuziasmat, i-a motivat și i-a determinat să acționeze, ce vă imaginați în acest moment? O versiune despre ce tocmai am zis, nu?

Când vă povestește cineva cum a petrecut Revelionul, nu vă imaginați tot ce vă spune?

 

De ce să spui altora visurile tale?

Ei bine, ceea ce am conștientizat eu aseară este că dacă îmi doresc ca dorința mea cea mai aprinsă să se materializeze, conform punctelor de mai sus, ar fi bine să o spun și altora.

Dacă o exprim verbal cât mai multor persoane, eu determin acele persoane să își imagineze cum eu sunt în acea postură. Pur și simplu multiplic acea imagine creată de mine. În acest context, credeți că dorința mea se va îndeplini?

Eu sunt convinsă că da. Și Enzo Ferrari a folosit același principiu pentru crearea celei mai rapide mașini de la acea vreme.

Tu cum poți folosi această idee exprimată de mine să îți materializezi dorința ta cea mai aprinsă? Hai, că știu că o ai, doar că încă îți e teamă să o exprimi.

Îmi doresc să îți ”urli” atât de tare visurile tale la cât mai multe persoane, încât să ajungă și la urechile mele.

 

Mădălina Ghinescu

 

 

acest articol a fost publicat pe linkedin în ianuarie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *