Despre mine

FB_IMG_1456321477809 FB_IMG_1450184189950 Madalina Ghinescu FB_IMG_1450291615166

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Totul de construiește sau se dărâmă pornind de la LEADERSHIP” spune John Maxwell.

 

Și nu doar spune. Experiența de o viață a lui John Maxwell și analiza multor companii de top din lume și nu numai, dar și a persoanelor aflate în diverse funcții de conducere l-au determinat pe John Maxwell să afirme asta.
Leadershipul se află, se învață, se practică și apoi de desăvârșește. Este un proces de durată, iar nivelul lui îți determină succesul sau eșecul în viața personală, în familie, cu prietenii, colegii, în viața profesională sau în comunitate.

Descoperind importanța leadershipului, am devenit speaker,trainer şi coach certificat John Maxwell Team la vârsta de 25 de ani, în iulie 2015.

În cadrul programului internațional John Maxwell Team cu o durată de activitate pe toată durata vieții, facilitez grupuri mastermind, seminarii, workshop-uri și țin discursuri motivaționale pentru o audiență, dar și sesiuni 1-la-1 de coaching prin care vă ajut să găsiți răspunsuri la ceea ce căutați.

Sunt pasionată de psihologie, de potențialul uman și de cum se definește succesul nostru în funcție de ceea ce suntem noi și îmi doresc să ajut cât mai mulți tineri să facă o diferență în lume și să fiu un sprijin pentru companii să înțeleagă de ce succesul lor se datorează exclusiv angajaților săi.

Contactează-mă și împreună devenim lideri!