La pasul 7, lucrurile au stat foarte simplu. Ține cont de cei ”4H” atunci când vrei să fie totul clar în comunicarea ta.

Pasul 8 – Conectarea creează o experiență de care toți se bucură – este un pas care necesită un pic mai multă conștientizare din partea noastră.

Când spunem experiență de care toți se bucură, ne referim la a crea pentru ceilalți momente memorabile. Aceste momente memorabile vin atunci când le creăm experiențe legate de ceva care este important pentru ei.

De exemplu, dacă mamei tale îi place să călătorească, ai în vedere să îi faci cadou o excursie de ziua ei, nu o tigaie, da? Înțelegi mesajul subtil? Ea sigur l-ar înțelege și fără să vrei tu.

Află ce este important pentru oamenii importanți din jurul tău. Și pune-ți imaginația la încercare. Ia să te vedem, cum ai crea o experiență de neuitat cuiva drag?

Dar ce faci atunci când vrei să te conectezi cu cineva pe care abia cunoști. SIMPLU – află ce îi place acelei persoane și vezi cum ai putea să îți crești influența venind și de data aceasta cu o experiență memorabilă.

Ai memorat, da?

 

Care este mesajul tău pe care vrei să îl audă lumea? Și cum faci mesajul tău să devină o experiență inedită pentru ceilalți?

Martin Luther King a spus asta și a avut impact la nivel global.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail