~ Cat valoreaza o ora din timpul tau? ~
Timpul este cea mai importanta resursa neregenerabila.
In ultimul timp am stat si m-am gandit ca imi pierd timpul aiurea. Si sa iti spun cum: Am vazut de peste 14 ori serialul “Friends” complet cele 10 sezoane a cate 23-24 episoade, a cate 21 minute fiecare… Nici nu vreau sa calculez cat timp am pierdut cu asta. Pe termen scurt, nu am pierdut timpul pentru ca ma relaxez de fiecare data cand vad un episod. Insa pe termen lung… se tot aduna.
Nu sunt genul de persoana care sa faca cu placere treburile din casa pentru ca pentru mine sunt o pierdere de timp. As prefera oricand sa platesc pe cineva care sa se ocupe de asta in locul meu in timp ce eu ma ocup de un workshop sau invat.
De aceea, cand m-am gandit ca vreau sa fiu un om de succes cu un business cu profit de mii de euro (momentan), am realizat cat ar costa pe cineva 1 ora de consiliere cu mine sau 1 ora de workshop. Si odata ce am ajuns la cifra respectiva – 300 euro/h (momentan), imi imaginez ca eu pierd 300 euro cand stau si frec menta cu seriale sau cu treburi casnice.
Ce poti face in ora aceea in care o pierzi aiurea ca sa investesti timpul la maximum?
Petrece-o cu familia, petrece-o cu persoanele dragi, conecteaza-te si mai bine cu cei apropiati, ajuta oamenii. Angajeaza pe cineva care sa faca curatenie si tu petrece timp de calitate cu ai tai. Este cel mai bine investit timp pe care poti sa il ai.
ASA ca IMBOGATESTE-TE cu timp de calitate petrecut pe lucrurile care conteaza cu adevarat in viata ta!
 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail